SurfMoon Prvi nagradni token zasnovan na putovanju na BSC-u


Tokeni DeFi pokreta u zajednici su poprimili velike razmjere tokom godinu dana. Od gledanja reklamnih kampanja ovih tokena na bilbordima u velikim gradovima širom svijeta, ovi tokeni se postavljaju kako bi pokrenuli pokret širom svijeta, DeFi, do novih visina.

Digitalni novac počinje izgledati kao održiva alternativa tradicionalnim finansijskim modelima. Iako se ovi tokeni često nazivaju „šitkoinima“, ovo ne odaje poštovanje onima sa jakim timovima i programerima koji žele da reše probleme i zbliže zajednice.

To zapravo znači da u nekom trenutku kriptovalute mogu, nadamo se, komunicirati načine interakcije sa stvarnim svijetom. Ovo je u određenoj mjeri već implementirano, možete koristiti kripto debitne kartice za plaćanje u trgovinama; bez oklijevanja koji se obično povezuje s kriptovalutama kroz korištenje stabilnih kovanica.

Možete kupiti satove online, kupiti žetone za dobrotvorne svrhe, PayPal plaćanja se vrše putem kriptovalute, medicinski podaci moraju biti plaćeni da biste naveli neke od njih. Moglo bi biti vrlo brzo. Ovo nas dovodi do SurfMoon-a. Ne bi bilo iznenađenje kada biste u nekom trenutku mogli kupiti nekretninu koristeći ove tokene/kovanice, a pri trenutnom tempu razvoja to možda i nije daleko.


O Surfmoonu

Ovo je token zasnovan na zajednici na Binanceovoj pametnoj mreži koji cilja na kriptovalutu zasnovanu na putovanjima. Koristeći zdrave porezne strukture i izgrađenu jaku zajednicu, cilj nam je uspostaviti vezu između kriptovalute, NFT-a i turističkog sektora.


Kako kupiti?

Zainteresovani ste da se pridružite našoj zajednici, ali niste sigurni kako kupiti $SurfMoon?

Slijedite dolje navedene korake:

Kreirajte MetaMask novčanik

$SurfMoon je dostupan na MetaMasku koristeći Binance Smart Chain (BSC). MetaMask je među najsigurnijim i najpopularnijim novčanicima za pohranjivanje vaših tokena na Android, iOS, Mac ili PC. Napravite novčanik i pobrinite se da svoju frazu za oporavak sačuvate na sigurnom.

Postavite BSC (Binance Smart Chain) na svom MetaMask novčaniku

BSC ne dolazi kao standard na MetaMask, i to ćete morati da konfigurišete. Idite na postavke, mreže i zatim dodajte mrežu. Ispod je konfiguracija BSC mreže: Naziv mreže: Smart Chain

Novi RPC URL:  https://bsc-dataseed.binance.org/

ChainID: 56 Simbol: BNB Block Explorer URL:  https://bscscan.com

Pošaljite BNB na MetaMask

Kupite BNB i pošaljite ga u svoj MetaMask novčanik sa berze (npr. Binance). BNB je Binance-ova domaća valuta.

Posjetite PancakeSwap

Kupovat ćete $SurfMoon putem PancakeSwap-a, posjetite vezu “Kupi sada” na vrhu stranice ili zalijepite adresu ugovora direktno u PancakeSwap za kupovinu.

Kupite $SurfMoon

Postavite proklizavanje na (9-13%)+ i pritisnite odaberite iznos BNB-a koji želite zamijeniti za $SurfMoon. Kliknite na Poveži novčanik, a zatim pritisnite Swap! To je tako lako.

ADRESA UGOVORA ; 0xc47f53c425d08f8457471538ae641655814beae8


Dugoročni cilj je kreiranje platforme koja omogućava korisnicima da porede letove, iznajmljivanje automobila, putno osiguranje, hotele, airbnbs i još mnogo toga preko SurfMoon platforme. Ipak, prvo želimo dati nekoliko savjeta o putovanju i pokloniti neke fantastične pakete za neke od naših sretnih vlasnika, posebno da je Božić odmah iza ugla.

Ima za cilj da uključi deflacionu tokenomiku, refleksiju BNB-a i poresku strukturu u kojoj svi vlasnici takođe uživaju, a takođe će podići SurfMoon na nove visine.

Binance je vodeća svjetska burza kriptovaluta, a Smart Chain je njihova matična blockchain mreža. Uz porast naknada za plin, Ethereum BSC se pojavio kao održiva alternativa za lako lansiranje tokena jer je u skladu s EVM-om, bez granica i visokim blokom i tečajem. Pored ovih pogodnosti, siguran je, što osigurava da su investicija i sredstva SAFU.


Putnička platforma

Platite putovanja kriptovalutom, u partnerstvu sa vodećim dugoročnim pružaocima usluga SurfMoon. To ne znači samo da će milionima ljudi širom svijeta biti lakše rezervirati putovanja, već će također otvoriti ogromne mogućnosti za SurfMoon. Sigurna plaćanja i kriptovalute općenito, ne dolazi u obzir da ćemo uspjeti postići cilj.


Zašto plaćati kriptovalutama?

Osim očiglednih razloga, kao što su decentralizacija, eliminacija posrednika i brže naknade za transakcije, postoji i nekoliko drugih pogodnosti, kao što je rješavanje problema s deviznim kursom i brokeri koji žele da kapitaliziraju na naduvavanju cijena. Također bismo željeli ponuditi ekskluzivne popuste vlasnicima SurfMoon-a, čiji će detalji, nadamo se, biti objavljeni u bliskoj budućnosti. Naravno, za oživotvorenje svih ovih ideja će biti potreban veliki budžet, koji želimo povećati kroz našu strukturu poreza na kupovinu/prodaju, fondove donacija i NFT prodaju. Ove poreske strukture će nam pomoći da naše poklone učinimo stvarnošću, uključujući putovanja na glavne destinacije širom svijeta.


Osnovne vrijednosti Jaka zajednica

Binance Smart Chain je pokrenuo SurfMoon mod. Na kraju krajeva, tokeni zajednice su jednako moćni.


Transparentnost

Transparentnost je ključni faktor za SurfMoon. Prostor za novčiće zajednice ispunjen je ćilimima, nepovjerenjem i ponašanjem koje dioničari obično ne koriste u poslovnim modelima. Cilj je stvoriti što je moguće više samopouzdanja dokumentiranjem svih naših planova, vremenskih rokova i redovnom komunikacijom sa zajednicom.


Inovacije

Želimo dodati vrijednost generiranom tokenu koji inovira i povećava vrijednost BSC prostora. Naši razvojni novčanici će biti od suštinskog značaja za to, a mi ćemo stalno pratiti kako bismo nastojali da ispunimo svoje dugoročne ciljeve. Proširenje naših timova i interno savjetovanje pomoći će nam da ostvarimo ove ciljeve, ali i postavimo nove.


Dugovječnost

SurfMoon je tu da ostane. Želimo da naš projekat ispuni zahtjeve sutrašnjice. Želimo da se naši investitori osjećaju ugodno držeći naše tokene sa znanjem da će tim dati sve od sebe da razvije naš ekosistem.


Tokenomika

Naš tokenomski okvir uključuje refleksije BNB. Ovo se razlikuje od odražavanja izvornih tokena po tome što sprječava da se grafikon poništi iz prodaje. Ako tržišna kapitalizacija tokena pati, trpe svi vlasnici vlastitih tokena. Dok, ako se refleksije BNB šire, manje je vjerovatno da će to uticati na portfelje investitora. Osim toga, razmišljanja BNB-a su također pogodna za kupovinu tokena jer može koristiti sredstvo pasivnog prihoda.




Plan puta,

faza 1: Lansiranje

Proširite Surfmoon ugovor

Objavite SurfMoon stranicu

Okupite posvećeni tim koji vjeruje u dugoročnu viziju

Izvršite privatnu prodaju

Marketing

Pretprodajne aplikacije na bijeloj listi Otvorene Surfmoon Pretprodaje na bijeloj listi


Faza 2:

Razvojni

marketing za

pretprodaju na bijeloj listi Pretprodaja na bijelu listu dostupna na PinkSale

Marketing za javnu prodaju (Reddit, influenceri, twitter, shill takmičenja) PalačinkaSwap

Otvorena prodaja

Meme takmičenja i

darivanja NFT rasprodaja


Faza 3:

Rast

CMC + CG

paket za zajednicu praznične

poklone Kombinirajte SurfMoon budžetske slučajeve upotrebe +

proširenje tima


Faza 4:

Proširenje

Platforma koja kombinuje putovanja, NFT i

P2E igre za mobilne uređaje i igre pretraživača

Uobičajeni praznični pokloni za lojalne članove

Velika NFT biblioteka

Sajt za poređenje putovanja u realnom vremenu za partnerstvo sa dobavljačima paketa


Za više informacija, slijedite linkove ispod:

Web: https://surfmoontoken.com/

Whitepaper:https://cfbb8117-2427-400c-927d-17e2604bcc18.filesusr.com/ugd/3dea83_23153cc94d494ebf90f0b98048761070

Telegram: https://t.me/SurfMoonToken

Medium: https://medium.com/@surfmoontoken

Twitteru: https://twitter.com/SurfMoonToken


Nama Pengguna Bitcointalk : yai yai

Tautan profil ; https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2600920

Nama Pengguna Telegram: https://t.me/yaiyai112

wallet ; 0xaaBBac791aFeeC262866a21eE74FE3d46e95587F

Join the campaign: Blog / Article


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "SurfMoon Prvi nagradni token zasnovan na putovanju na BSC-u"

Post a Comment