IBIDTOWIN


Što je IBIDTOWIN
Na aukciji IBIDTOWIN kat je platforma za e-trgovinu u Singapuru 4.0 koja će biti lansirana početkom lipnja 2020. u obliku Ebaya ili Amazona. Razlika je u tome što ovaj novi pod za e-trgovinu koristi tehnologiju Blockchain, tokene i trgovačka poduzeća koja se temelje na 
metodi aukcije odbrojavanja u trajanju od 10 sekundi (svaki put kada netko klikne na dražbu, petokračna petlja ponovo će se brojati od početka ) sve dok nitko ne pritisne postupak dražbe za proizvod u roku od 10 sekundi on će pripadati posljednjoj osobi koja klikne na dražbu. Ljudi će licitirati na temelju bodova (raspon 0,13 USD = 1 bod), a svaki klik koji izgubite 
možete dobiti bodova koji se može kupiti ili dati od proizvođača sustava.

Što je nizozemska aukcija? Investopedia definira nizozemske aukcije kao postupak otkrivanja cijena pri čemu prodavači "aukcionara" započinju s visokim traženim cijenama, a zatim ih postupno smanjuju, sve dok kumulativne pristigle ponude ne pokriju cijeli iznos ponude. Ova vrsta aukcije često se koristi za početne javne ponude kako bi se pronašla optimalna cijena za cjelokupni iznos dionica koji je tvrtka izdala. U tom je postupku moguće prodati namjeravanu količinu po konkurentnim cijenama koje su pronađene silama ponude i potražnje. Na našoj nizozemskoj aukciji cijena po žetonu smanjuje se u skladu s formulom cijena opisanom u našem osobnom memorandumu o plasmanu.

Kako djeluje aukcija nizozemskih tokena Nizozemskog? Kao što smo ranije spomenuli, Kvadrant će prodati oko 20% uobičajenih dionica, u obliku tokdana kvadranta, u prodaji tokena s kvadrantom. Prodaja kvadratnih tokena sastoji se od dvije komponente, privatne pretprodaje i nizozemske javne aukcije. U pretprodaji ćemo prodati oko 10% uobičajenih dionica kvadranta, što iznosi oko 10 000 000 tokena kvadranta. Na nizozemskoj aukciji prodat ćemo sve tokene koji nisu bili prodani tijekom pretprodaje, kao i 10.000.000 dodatnih tokena. (Dakle, na primjer, ako se 8.000.000 tokamena kvadrata proda tijekom pretprodaje, 12.000.000 će se prodati tijekom aukcije.) Aukcija će trajati dva tjedna - licitiranje će početi s ETH cijenom otprilike ekvivalentnom 10 USD za token ,

Zašto nizozemska aukcija? Dva razloga: transparentnost i otkrivanje cijena. Na nizozemskoj aukciji svaki ponuditelj ima potpunu preglednost ukupne dostupne ponude, trenutnih cijena i promjena cijena s vremenom. Ovim mehanizmom se postiže otkrivanje cijena - svaki sudionik može licitirati za bilo koji iznos po cijeni za koju vjeruje da je ispravna cijena, a svaka se ponuda vidi, tako da svaki sljedeći ponuđač izravnim koristi od informacija o licitaciji u donošenju vlastitih odluka o ispravnoj cijena. Ovo je klasičan primjer mehanizma otvorenog i transparentnog tržišta koji učinkovito olakšava otkrivanje cijena.

Odabir nizozemskog aukcijskog mehanizma nas je svrstao u dobru "kripto kompaniju", jer je slična lansiranju tokena Raiden, koji je završen krajem prošle godine. Ne iznenađuje činjenica da je Raiden tim izjavio: "Cijenimo učinkovitost i izvjesnost sudjelovanja, istovremeno pružajući sigurnost procjene kao najvažnijeg svojstva za pokretanje Raidenovog tokena (RDN). Stoga smo kao format odabrali ujednačenu nizozemsku aukcijsku cijenu." 

Nizozemska aukcijska i Blockchain tehnologija. Nizozemske aukcije provest će se i denominirane u ETH. Ovo je savršeno za blockchain, jer će uspješni ponuđači moći zatražiti svoje žetone u zamjenu za ETH, bez uključivanja agenata prijenosa "Wall Streeta" ili drugih posrednika,

Nakon završetka aukcije, Tokenom će se upravljati na bloku Ethereum, za koji vjerujemo da će Društvu i našim investitorima pružiti vrhunsku sigurnost i učinkovitost. 

Nije važno imate li puno novca ili malo novca, sve dok kliknete na dražbu i sljedećih 10 sekundi nitko ne klikne na aukciji, proizvod će biti vaš (ili IP 11, ili kamiondžija) , sve je to vrlo moguće (test na ovom katu). 

Upotrijebite blockchain da biste pridonijeli transparentnosti proizvoda na aukcijama i sudionika aukcije. 
IBID kat aukcije djeluje u skladu s formatom aukcije kao u gornjem primjeru, tj. Korisnik će putem točke kliknuti na aukciju proizvoda. 

Bodovi će se kupovati novcem i vrlo su jeftini
Proizvodi na podu svih vrsta iz AZ-a, kao što je Amazon, korisnici mogu prenijeti. 
Zamislite, možete licitirati automobil koji košta desetke tisuća dolara uz samo nekoliko desetaka klikova po vrlo niskoj cijeni, ponekad samo jednakoj nekoliko stotina dolara. 
Exchange će vam poslati proizvod, ne brinite. 

TOKEN ULOGE
Glasanje omogućava popis DApps, proizvoda i usluga u iBid ekosustavu. Imate pravo odlučiti koji iBid će sponzorirati i odbiti projekte. 
Razmjena vrijednosti u iBid ekosustavu. Stvaranje i održavanje unutarnje i pojedinačne ekonomije jedan je od najvažnijih zadataka IBID tokena iBid tokeni 
koriste se kao pristupnik naknade za korištenje određenih funkcija ekosustava. 

Misija
Licitiranje za dobivanje vaših omiljenih predmeta izuzetno povoljnim cijenama putem aukcije na iBid Platformi 
Izgradite platformu za realno vrijeme, uzlazne aukcije na 
blockchainu iBid - decentralizirajuća blockchain aukcija transformirat će postupke licitiranja, postajući pravedni i transparentni jer će i licitacije moći nadzirati. aukcijski procesi. 

Novi blockchain
Odlučili smo se koristiti blockchain tehnologiju jer je blockchain doista savršeno relevantan za naš projekt, jer odgovara nekim sigurnosnim zahtjevima za koje tradicionalne aukcije trenutno ne mogu jamčiti. 

Nova decentralizacija
Podaci o svakoj aukciji pohranjuju se u blockchain Podaci blockchaina pohranjuju se na više mjesta Svako računalo koje pohranjuje kopiju blockchaina mora odobriti svaki dodatak, štiteći od neovlaštenih promjena. Ako se bilo koja informacija o licitaciji promijeni, digitalni potpis promijenio bi se kao dobro. To omogućuje svima mogućnost provjere podataka o licitacijama. 

Novo licitiranje
Ovo je svojstveni dio blockchaina, može riješiti nekoliko pitanja koja su svojstvena tradicionalnim aukcijama, uključujući i činjenicu da: 
Nisu transparentne. Ponuditelji nemaju način da osiguraju podrijetlo, autentičnost i legitimnost više ponude, a povijest licitacija može bilo tko pratiti i provjeriti.
Trenutne aukcije nisu otvorene zbog same suštine njihove centralizacije. Ponuditelji moraju koristiti platformu organizatora. To nije slučaj s iBid Blockchainom jer se po potrebi može koristiti isključivo za njegov blockchain sloj. Interoperabilnost je ključna. A to je ono što donosi iBid Blockchain. 

Zašto iBid koristi marketinški model na više razina? 
Ako iBid aukcija djeluje u tradicionalnim sustavima, moramo platiti puno novca za google, facebook, itd. Za izgradnju solidne zajednice poput eBaya, eBida itd., A koja skupo koštaju stvaranja fer pleja za korisnike. Ali ako se iBid pokreće na novom modelu, korisnici počinju sa samo 25 dolara, ali mogu zaraditi do 15.000 dolara od sustava. Osim toga, kada koriste iBid za licitiranje, korisnici imaju priliku osvojiti mnoge proizvode po vrlo povoljnim cijenama u odnosu na tržišnu vrijednost.



informacije 
https://www.ibidtowin.co/ 
https://ibidtowin.com/iBid-Pitching-Desk.pdf 
https://t.me/ibidtowin_co 
https://t.me/ibidtowin_com 
https: // testflight. apple.com/join/6zYxvcwg 
https://android.ibidtowin.com/ 
https://www.youtube.com/watch?v=JYZjG2qG8v8 


profil ; yai yai
wallet ; 0xf804A573185f41a1b88A7Eec8918569cda22dd0f

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "IBIDTOWIN"

Post a Comment